info@bega-partners.com Ita +39 392 0116073 Alb +355 69 2583812

Studioja ligjore dhe fiskale Bega & Partners lind nga një ide e Elton Bega.

Profesionisti, pasi ka punuar për një kohë të gjatë në një studio ligjore në Romë, imagjinon të ndërtojë një realitet të ri ligjorë dhe fiskal, të hapur ndërkombësisë dhe, konkretisht, botës italo-shqiptare.

Studio ligjore dhe fiskale zhvillon aktivitetin e saj në Tiranë dhe, nëpërmjet partnerët e vet të licencuar në juridiksionin italian, në Romë.

 • Elton Bega lind në Skrapar, Shqipëri.

  Pasi u transferuar në Itali për të studiuar juridik, kryen diplomën Bachelor pranë “Università degli studi di Teramo” me temë në të Drejtën Private me objekt “Pjesëmarrje në faj i të dëmtuarit” dhe, më tej, diplomën Master pranë të njëjtit Universitet me temë në të Drejtën Kushtetuese me objekt “Paaftësia e objektit në gjykimin e legjitimitetit kushtetues në mënyrë incidentale”.

  Është i licencuar në ushtrimin e profesionit Avokat në Shqipëri.

  Trajton të drejtën civile dhe administrative, më specifikisht në lidhje me kontratat, edhe të ndërmarrjeve, të drejtës familjare e imigracionit.

  Flet rrjedhshëm Shqip, Italisht dhe Anglisht.

  NUIS: L91419020F